Wat kun jij doen?

Wat kun jij doen?

In het kort…

 

Als je werkt met jongeren wil je vooral het allerbeste voor die jongeren. Door samen te werken met STYF geef je hen de tools om op te groeien tot zelfverzekerde, evenwichtige en vooral vaardige volwassenen van de toekomst. Laat je inspireren, begeleiden of coachen door STYF. Geef jezelf tools, inzicht en kennis over hoe jij nog meer van waarde kunt zijn voor de jeugd. Wij zijn er van overtuigd dat je in jouw werk tot ongekende inzichten en vooral resultaten kunt komen!

Geef de dingen waarom je geeft nooit op
Wat doen wij?

Wat doen wij?

 

STYF verzorgt projectweken en trainingen op scholen, instellingen,buurthuizen enzv. De nadruk ligt altijd op persoonlijke ontwikkeling. De inhoud wisselt. Afhankelijk van de groep en de tijd die we hebben gebruiken we verschillende opdrachten en oefeningen. Onderwerpen als wie heb ik in mijn omgeving, hoe reageer ik in bepaalde situaties, wat zijn mijn belemmeringen, waar liggen mijn kwaliteiten, hoe ziet mijn beste versie er uit en hoe word ik mijn beste versie komen op interactieve manier aan bod. Soms werken ze individueel aan een opdracht en soms met elkaar. De start en het einde is altijd samen. Je leert namelijk ook van elkaar. Compassie en respect staan bovenaan in onze gedragsregels. Het moet te allen tijde voor iedereen een veilige omgeving zijn. Ook bieden we trainingen, individuele coaching (van zowel jongeren, ouders als mensen werkend met jongeren), intervisie, supervisie & training voor onderwijzers of jongerenwerkers aan.

Wat doen wij?

STYF verzorgt projectweken en trainingen op scholen. De nadruk ligt altijd op persoonlijke ontwikkeling. De inhoud wisselt. Afhankelijk van de groep en de tijd die we hebben gebruiken we verschillende opdrachten en oefeningen. Onderwerpen als wie heb ik in mijn omgeving, hoe reageer ik in bepaalde situaties, wat zijn mijn belemmeringen, waar liggen mijn kwaliteiten, hoe ziet mijn beste versie er uit en hoe word ik mijn beste versie komen op interactieve manier aan bod. Soms werken ze individueel aan een opdracht en soms met elkaar. De start en het einde is altijd samen. Je leert namelijk ook van elkaar dingen over jezelf. Compassie en respect staan bovenaan onze gedragsregels. Het moet te allen tijde voor iedereen een veilige omgeving zijn

Daarnaast bieden we ook trainingen op inschrijving aan, individuele coaching (van zowel jongeren, ouders als leerkrachten), intervisie & training voor onderwijzers en e-learning programma’s

Wat doen wij?

Be You – Programma

Wij hebben een lesprogramma ontwikkelt. Een programma van een heel schooljaar die op verschillende manieren te gebruiken is. Het werkboek heeft wekelijkse opdrachten die de leerling/jongere zelf kan maken. Met begeleiding van een docent, mentor of jeugdwerker is het uit te bereiden naar een volwaardige reis in persoonlijke ontwikkeling. De opzet is zo dat de privacy van de jongere gerespecteerd blijft en er tegelijkertijd toch ruimte is voor spiegelen en leren van elkaar.

Het programma is heel aantrekkelijk vormgegeven in twee hard copy journals waar de opdrachten in beantwoord kunnen worden. Het zijn er twee zodat je niet een heeeel dik boek met je mee hoeft te zeulen en het schrijven makkelijk blijft, ook als je verder in het programma bent. Iedereen heeft dus een eigen versie zodat ze altijd terug kunnen lezen of een opdracht nog een keer kunnen doen. 

Wil je een exemplaar inzien? Stuur dan een mail naar reen@schooltoyourfuture.nl of vul het contactformulier in. Uiteraard kun je bij interesse of voor verdere vragen ook altijd bellen of appen +31 651 988 036.

Training op inschrijving

Training op inschrijving

We organiseren trainingsdagen met een thema. Jongeren kunnen zich hiervoor inschrijven. Ook kunnen ouders, docenten of zorgteam-medewerkers doorverwijzen naar deze dagen. De trainingsdagen zijn altijd in groepsverband (minimaal 5 deelnemers). Op deze dag gaan we samen aan de slag met het thema. De jongeren worden professioneel begeleid. Telefoons en camera’s zijn niet toegestaan, om zo de veiligheid en privacy van deelnemers te waarborgen. Thema’s kunnen zijn: Vergroten van het zelfvertrouwen, Werken aan positief taalgebruik (zowel tegen jezelf als naar anderen), Hoe bepaal ik mijn toekomst?, of bijvoorbeeld examenvrees.

We maken gebruik van verschillende locaties die makkelijk bereikbaar zijn. Lunch, koffie, thee en water zijn inbegrepen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via ons contactformulier.

Individuele coaching

Voor jongeren, ouders en mensen die werken met jongeren. Soms blijf je tegen dezelfde muren aanlopen. Of je hebt een doel voor ogen en wil daar in verder geholpen worden. Of je leven loopt niet zoals je zelf graag wil en je weet niet hoe je dat om kunt buigen. Er zijn net zoveel redenen als er mensen bestaan om te kiezen voor samenwerken met een coach. Elke reden is persoonlijk en elke reden is er één.

Gemiddeld duurt een coachings-traject tussen de 5-10 sessies. En soms duurt het even voordat je precies weet welke kant je nu eigenlijk op wilt. De stelregel voor een effectief coachingstraject is dat de gecoachte zélf de wil heeft om verder te komen. Dat kan niet vóór hem/haar bepaald worden! Wil je weten of een coachingstraject iets voor jou is? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel +31 651 988 036.

Individuele coaching
Intervisie en training docenten

Intervisie, Supervisie &training 

Merk je dat het team niet lekker loopt? Staan jullie voor een nieuwe taak (op school) zoals bijvoorbeeld een vernieuwd les-systeem of het coachen van leerlingen? Willen jullie de onderlinge communicatie effectiever en doeltreffender hebben? Kunnen jullie externe input gebruiken voor het bereiken van jullie gezamenlijke doelstelling? Dan komen wij van STYF graag naar jullie toe. Middels trainingen en intervisie-bijeenkomsten gaan we samen aan de slag. Of het nou gaat om 1 trainingsdag of over een geheel transitie-traject. Wij blijven nauw betrokken bij het proces. Wij geloven in samenwerking en zullen altijd het gesprek aan blijven gaan. We schuiven graag aan bij vergaderingen en bespreken gezamenlijk en individueel de knelpunten. Communicatie is het toverwoord voor verbetering. Als experts coachen, trainen en motiveren we het gehele team naar het gewenste eindresultaat!

Intervisie & training docenten

Merk je dat het team niet lekker loopt? Staan jullie voor een nieuwe taak op school zoals bijvoorbeeld een vernieuwd lessysteem of het coachen van leerlingen? Willen jullie de onderlinge communicatie effectiever en doeltreffender hebben? Kunnen jullie externe input gebruiken voor het bereiken van jullie gezamenlijke doelstelling? Dan komen wij van STYF graag naar jullie toe. Middels trainingen en intervisie-bijeenkomsten gaan we samen aan de slag. Of het nou gaat om 1 trainingsdag of over een geheel transitie-traject. Wij blijven nauw betrokken bij het proces. Wij geloven in samenwerking en zullen altijd het gesprek aan blijven gaan. We schuiven graag aan bij vergaderingen en bespreken gezamenlijk en individueel de knelpunten. Communicatie is het toverwoord voor verbetering. Als experts coachen, trainen en motiveren we het gehele team naar het gewenste eindresultaat!

Intervisie en training docenten

Contact opnemen?

                    Wil je in contact komen met ons? Vul dan onderstaand formulier in óf app naar +31 651 988 036 voor een (bel) afspraak

Krijg GRATIS wekelijks STYF advies

Krijg GRATIS wekelijks STYF advies

Lees onze blogs; herkenbaar & leerzaam tegelijk

Bedankt voor je inschrijving